Haugesund – Sauda 2024

Dato:
25.05.2024

Startskudd:
11:00

Lengde:
108 km

Haugesund – Sauda er tilbake i 2024!

Det er med stor glede at vi ønsker velkommen til Haugesund Sauda!

Lørdag 25. mai er datoen rittet blir arrangert i 2024. Vi håper flest mulig av dere blir med på festen.

Rittet er lagt til lørdagen under arrangementet Saudadagane. Det betyr at det blir flere enn 1000 tilskuere, en fest av et kakebord og folkefest i sentrum ved målgang.

Rittet er 108 kilometer langt. Start er ved Amanda Storsenter i Haugesund, målgang er i Sauda sentrum.

Løypen er raskeste vei fra Amanda til Sauda sentrum. Det vil si at man følger E134 til Knapphus, hvor man tar av på Fv 46, som man følger til Ropeid. Derfra følger man Fv 520 til Sauda.

På påmeldingslenken får du ulike alternativ for påmeldingen. Her har du også mulighet til å bestille buss-og sykkeltransport, både fra Sauda til start på morgenen (klokka 07.00), og retur fra Sauda til Amanda etter målgang (klokka 16.00).

Det er delt opp i ulike puljer etter hvor raskt du sykler. Første pulje starter klokka 11.00. I tillegg er det trimstart klokka 10.00 for dere som ser for dere å bruke mer enn 4 timer på turen fra Haugesund til Sauda.

Nytt av året er at man kan melde på lag. Dette er en klasse for bedriftene. Man må enten være ansatt eller ha styreverv i aktuell bedrift. En bedrift kan ha et ubegrenset antall påmeldte men for å kunne rangere deltakerne i denne klassen legger vi sammen de 3 beste tidene. I påmeldingen må man skrive bedriftens navn i feltet «lag».

Videre vil det i år være mulig å sykle rittet fra Ropeid. Dette rittet er at det er mulig å sykle rittet fra Ropeid. Dette rittet er 27,5 kilometer langt og har startklokka 13.30. Om det er aktuelt for deg, velg dette alternativet på påmeldingslenken.

Alle må huske at det er påbud om lys både framme og bak på sykkelen, da løypa går gjennom flere tuneller. Lys-sjekk av syklene vil bli foretatt.

Høydeprofil